Patrik Niklas-Salminen

Niklas-Salminenkin jatkoon

Julkaistu 13.11.2019 kategoriassa Tali Open 2019
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Ei kaksi ilman kolmatta! Kolme erää ja paikka Tali Openin kolmannella kierroksella Heliövaaran ja Virtasen tavoin – samaa linjaa jatkoi Patrik Niklas-Salminen, joka otti omassa ottelussaan voiton tsekki David Poljakista tunnissa ja 57 minuutissa luvuin 6-4, 4-6, 6-3.

Nelinpeliparinsa voitosta Niklas-Salminen toki tiesi, kun meni kentälle tämän jälkeen, mutta Otto Virtasen etenemistä kentällä 3 hän ei seurannut.
”Yritin olla kuulematta ja keskittyä omaan tekemiseen. Alussahan tunnelma oli kuin kirkossa”, sanoi ”Patti”.

Niklas-Salminen ja Poljak olivat kohdanneet vuosi sitten Falunissa ITF Futures -kisassa. Patti voitti ottelun 6-1, 7-6.
”Tiesin, että vaikea tästä tulee, sillä Poljak osaa lukea syöttöäni, joka ei tänään ihan koko ottelua kulkenut edes hyvin”, sanoi Niklas-Salminen. ”Tiesin myös, ettei tähän otteluun tule pitkiä palloralleja.”.

Hävityn toisen erän alun Niklas-Salminen sanoi pelanneensa huonosti, mutta pystyi taistelemaan itsensä takaisin peliin. Kolmas erä sujui mukavasti ja sen myötä paikka kolmannelle kierrokselle varmistui.

Patti kohtaa torstaina Espanjan Carlos Tabernerin (ATP 212), joka on hänelle uusi tuttavuus. Miehet kohtaavat nyt ensimmäisen kerran.

Keskiviikkoiltana Pattia odottaa vielä nelinpelin yhdessä Harri Heliövaaran kanssa.